Potpisan prvi ugovor sa lokalnim proizvođačem

Potpisan prvi ugovor sa lokalnim proizvođačem

PerSu marketi zvanično lansirali projekat “Naši smo”

Zrenjanin, 17. april 2018.  PerSu marketi zvanično su pokrenuli  projekat pod nazivom “Naši smo” kojim se pozivaju svi zainteresovani lokalni proizvođači na saradnju.

Svesni svoje odgovornostii i uloge na tržištu želimo dodatno da osnažimo, motivišemo i podstaknemo lokalni razvoj, podržavajući lokalne proizvođače, a ujedno nudeći  sveže i zdrave proizvode svojim kupcima i to u preko 140 maloprodajnih objekta širom Vojvodine.

Cilj ovog projekta je pre svega dobrobit lokalnih sredina u kojima PerSu posluje, kroz razvoj savremene maloprodaje i dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda, iza kojih stoji jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura. Želimo da našim potrošačima u svim mestima gde smo prisutni, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima olakšamo plasman i uslove poslovanja.

„Svi zainteresovani proizvođači koji žele da ponude saradnju mogu da se prijave preko specijalno kreiranog sajta www.nasenamavredno.rs i biće kontaktirani u roku od pet radnih dana. Oformljeni tim u kompaniji PerSu će svakodnevno pratiti razvoj projekta i biti u kontaktu kako sa potencijalnim saradnicima, tako i sa onima sa kojima je započeta saradnja“ – izjavio je Darko Bjeloglav, direktor i vlasnik PerSu marketa.

Na medijskoj konferenciji, pred velikim brojem novinara, potpisan je i prvi ugovor, sa porodičnom mlekarom iz Mokrina.

„Ovakav projekat zaista može da ohrabri proizvodjače, tako što uz relaksirane uslove saradnje pruža mogućnost plasmana robe u 140 maloprodajnih objekata PerSu lanca, a potencijalno i u 600 maloprodajnih objekta širom Srbije u okviru Domaćeg trgovačkog lanca, čiji je PerSu osnovač i član“ – poručila je Bojka Plavšić, vlasnica Mokrin mlekare..

PerSu je trgovinski lanac koji svoju delatnost obavlja na teritoriji Vojvodine i zapošljava gotovo 1000 radnika. Pored rezultata koje postižemo i brojki koje su nam važne za održivost, važan deo našeg poslovanja čine vrednosti koje negujemo, kao što su  zajedništvo i međusobna briga. Verujemo da ovde gde smo, svi treba lepo da živimo. Verujemo da smo svi bilo da smo potrošači, proizvođači ili prodavci deo iste priče i da je važno da budemo tu jedni za druge i da se povežemo kako bi unapredili kvalitet života i u manjim i u većim sredinama sa ciljem ba ih učinimo lepšima za život i opstanak mladih ljudi u njima.